DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgium

3-daagse bruiloft in Wenen vol met fonkelende lusters

3-daagse bruiloft in Wenen vol met fonkelende lusters

Vienna 16 710x399 1

Voor een sprookjesachtige 3-daagse Indiase bruiloft in Wenen hebben wij het sfeerplaatje compleet gemaakt doormiddel van onze grote, kristallen, fonkelende lusters.

Voor deze bruiloft hebben wij nauw samengewerkt met de Italiaanse ontwerpers en met de Oostenrijkse crew ter plaatse. Een team kroonluchterspecialisten is door ons meegestuurd om de kroonluchters met uiterste precisie te monteren in de geheime locatie.

In de entree weden de gasten verwelkomd door 3 sprankelende type-3 lusters. Deze lusters nemen je samen met de aankleding mee door de poort naar de sprookjesachtige bruiloft. In de hoofdzaal aangekomen werd je verwelkomt door 2 van onze type-6 lusters; de grootste kristallen lusters van Europa Naast deze kroonluchters hebben wij 6 exemplaren van onze type-3 kristallen lusters ingehangen, dit in combinatie met de projectie van de 4 jaargetijden op de hele binnenmuur en de hangende bloemen, waadde je je in een sprookjesland.

Terwijl onze type-6 kristallen kroonluchters van 6mtr hoog en met een diameter van 4,4mtr en een gewicht van 500Kg schitterden boven de internationale gasten, gaf ten midden van al deze pracht Bruno Mars een optreden voor het pas getrouwde stel. Al deze elementen bij elkaar zorgden er voor dat Vogue het huwelijk opmerkte en dit online publiceerde. De bruiloft was zelf een tijd lang leading op Instagram.

Bekijk de foto hieronder.

Op deze foto rust copyright.

 

nephila
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgium
Open chat
Heeft u ergens hulp bij nodig?
Dag, waarmee kan ik u helpen?