DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgium

5 inspirerende designs waarbij kroonlusters niet mogen ontbreken

5 inspirerende designs waarbij kroonlusters niet mogen ontbreken

Fashion Show 12

5 inspirerende designs waarbij kroonlusters niet mogen ontbreken

Tijdens het opzetten van een event begint een plan met locatie, licht, geluid en muziek. Vervolgens komt de inrichting. Stuk voor stuk belangrijke onderdelen om een event te doen slagen. Wij keken rond in de Europese Event-Markt en geven hieronder 5 inspirerende tips.

1. Fashionshow
In dit sfeerbeeld is er uitgegaan van een spraakmakende eyecatcher. 1 hele grote kroonluster centraal boven de catwalk. Gedecoreerd met verse bloemen. In deze setting zorgt de kroonluster niet alleen voor sfeerlicht maar zorgt het silhouet voor beleving.
Land: Italië.

 

Fashion Show 12 300x233

 

2. Privéfeest
Tijdens dit privéfeest in een glazen tent ligt de focus op sfeerverlichting, bloemdecoratie en klasse. Door gebruikt te maken van verschillende modellen en afmetingen kroonlusters wordt een warme sfeer bereikt. Hier zie je dat 2 grote kristallen kroonlusters de barren accentueren en 1 centrale kroonluster de sfeer bepaald. De vele kleine lusters versterken de sfeer.
Land: Frankrijk

 

Luxury Event Hotel Cala Di Volpe 074 1200x800 1 300x200

 

3. TV – Film – Commercial
Kristallen lusters doen het erg goed op beeld. Kroonlusters versterken de gewenste sfeer. Overzicht-shots en close-shots geven een totaalbeleving aan een beeldproductie. Kroonlusters in diverse afmetingen en modellen worden door alle Europese beeldproducenten gebruikt in uiteenlopende formats.
Land: Nederland

 

Max Proms 01

 

4. Bedrijfsfeest
Welk thema je ook kiest, kroonlusters zorgen voor een warme sfeer tijdens een bedrijfsfeest. Een warme sfeer zorgt voor gezelligheid en een gevoel van welbehagen. Hang een luster op boven dinertafels of centraal boven een dansvloer. Is het thema juist modern? Door kroonlusters toe te voegen aan dit sfeerbeeld ontstaat klasse.
Land: Nederland

 

High Res Trendship 2016 2

 

5. Bruiloft
Bij een bruiloft staat romantiek en liefde centraal. Een luster is on-losmakend verbonden met sfeer. Een kroonluster geeft klasse aan een bruiloft. Of dit nu in een kerk is, in een wijngaard of op het strand.
Land: Spanje

nephila
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgium
Open chat
Heeft u ergens hulp bij nodig?
Dag, waarmee kan ik u helpen?