PortugalSpainItalyGermanFrenchDutchEnglish

5 inspirerende ideeën voor lusters tijdens bruiloft

5 inspirerende ideeën voor lusters tijdens bruiloft
18
jan

Verlichting zorgt voor sfeer tijdens een bruiloft. Tijdens een bruiloft, klassiek of modern, horen lusters. Kroonlusters geven romantiek en sfeer. Hieronder 5 inspirerende ideeën hoe je een bruiloft inricht met lusters.

Een bruiloft in een tent:
Een bruiloft in een tent is een van de meest voorkomende locaties. Een tent is standaard kaal en meestal wit. Hang in het spant enkele mooie lusters. Dit maakt een enorm verschil. Wat ook kan is om aan de spanten links en rechts ook kroonlusters te hangen. In de tent kun je her en der staande lusters neerzetten. Huur je een ander soort tent dan kunnen luchters aan een gespannen draad gehangen worden.
huwelijksfeest in een tent met lusters als verlichting

 

 

 

 

 

Een traditionele bruiloft
Geloofsovertuiging of niet, lusters passen in iedere traditie. Of dit nu een Indiase bruiloft is, een Islamitische bruiloft of een Hindoestaanse bruiloft. Ook in het decor van een Nigeriaanse bruiloft mogen kroonlusters niet ontbreken.

tradidionele bruiloft met lusters versieren

 

 

 

 

 

 

Een bruiloft in een zaal
Een zaal is vaak kaal en voorzien van standaard (feest)verlichting. Door verdeeld over de locatie lusters op te hangen ontstaat een totaal andere sfeer. Het geeft de zaal gelijk een ander aanzicht.
lusters als verlichting voor een feest in een zaal

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bruiloft aan het strand
Tijdens een bruiloft op het strand geven lusters net dat stukje extra. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een luster boven het bruidspaar tijdens de huwelijksinzegening. Door kroonlusters boven de (diner)tafels te hangen ontstaat een prachtig effect.
kristallen lusters voor bruiloft

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bruiloft in de openlucht
Voor een openlucht-bruiloft zijn er verschillende manieren om sfeer te creëren. Gebruik kroonluchter-bomen en verdeel deze over de ruimte. Het geeft gelijk sfeerverlichting als de avond valt.

PortugalSpainItalyGermanFrenchDutchEnglish
Open chat
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je ergens mee helpen?