PortugalSpainItalyGermanFrenchDutchEnglish

Zakluster Type-6

Zakluster Type-6
4
apr

Een zak-luster, eigenlijk Empire geheten is een stijl die ontstaan is in Versailles. Louis XIV en XV, oud-koningen van Frankrijk haalden bij de bouw van het paleis in Versailles de beste architecten en ambachtslieden uit Europa naar Parijs. Zij creëerden het unieke interieur van dit koninklijke onderkomen. De Versailles-stijl heeft invloeden uit Italië, Bohemen en Frankrijk zelf. Het was een luster met een verguld bronzen frame en behangen met schitterend kristal. Deze lusters zorgden voor een bijzondere sfeer bij gala’s en feesten. De stijl ontwikkelde zich verder onder invloed van de verschillende koningen die Versailles als residentie gebruikten. Latere versies werden steeds mooier aangekleed. Hierbij zocht men naar een balans van verschillende afmetingen kristal.

Empire, of zakkroonluchter, is oorspronkelijk een zuiver Franse stijl die in Parijs is ontstaan. De stijl bloeide na de Franse Revolutie alleen maar op.
Empire is in de eerste plaats een interieurstijl voor de betere burgers. Napoleon liet de Franse kastelen en paleizen aankleden in deze ‘moderne’ stijl. Hieruit is de uiteindelijke zak-luster ontstaan. Een model dat tegenwoordig nog steeds populair is. Zak-lusters hangen wereldwijd in uiteenlopende gebouwen. In Europa wordt een zakkroonluchter ook veel gebruikt als decoratie of verlichting van een event of bruiloft.
De zak-luster is een kristallen silhouet, dat een gevoel van luxe, romantiek en klasse overbrengt. Om deze reden verhuren wij deze prachtige lusters voor het gebruik tijdens een gala, diner, bedrijfsfeest, maar ook als verlichting en decoratie voor een modeshow, bruiloft of tv-uitzending. Zak-luster Type-6 huren is makkelijk en eenvoudig te monteren. Deze luster is speciaal voor transport verpakt en voorzien van een ketting, safety en gekeurde harp-sluiting. De kristalsoort in deze lamp is loodhoudend kristal. Loodhoudend kristal heeft als eigenschap dat het, mede door de slijptechniek en prisma’s, prachtig zal fonkelen. Zak-luster Type-6 is geschikt voor montage in moderne en klassieke omgevingen.

Hieronder de technische specificaties van Type-6:

Specificaties korte versie

Kleur: Messing
Hoogte: 5.00mtr
Doorsnede: 4.40mtr
Gewicht: 500kg
Lichtpunten: 56 x 25w
Transport: wereldwijde bezorging
Op- en afbouw: Deze luster wordt getransporteerd in onderdelen en op locatie op- en afgebouwd.

 

Specificaties lange versie

Kleur: Messing
Hoogte: 6.40mtr
Diameter: 4.40mtr
Gewicht: 500kg
Lichtpunten: 56 x 25w
Transport: wereldwijde bezorging
Op- en afbouw: Deze luster wordt getransporteerd in onderdelen en op locatie op- en afgebouwd
Wilt u voor deze luster huren en een offerte ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in en vermeldt het Type luster

  Wij werken het liefst met professionals.
  Geeft u a.u.b. uw bedrijfsnaam op en de datum / locatie waarvoor u de lusters wenst te huren.
  Formulier buiten werking. Stuurt u een email naar info@showlight.nl

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Type luster

  Uw bericht

  [recaptcha]

  Formulier buiten werking. Stuurt u een email naar info@showlight.nl

  Bent u geïnteresseerd in deze kroonluchter neem dan contact met ons op via +3124-6779322 of stuur een e-mail naar info@kroonluchterverhuur.nl
  Keer terug naar assortiment
  PortugalSpainItalyGermanFrenchDutchEnglish