DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgium

Montage en demontage

Montage en Demontage Luster

Het monteren en demonteren van lusters is specialistisch werk. Onze luster-technici zijn ervaren in de montage en demontage van lusters die u wilt huren. Nadat de kristallen lampen door ons zijn bezorgd zorgen medewerkers voor een veilige op- en afbouw.

Eén luster huren of meerdere lusters huren? Kies voor zekerheid en betrouwbaarheid. Wij bezorgen en halen de luster(s) af aan het door u opgegeven adres. Hierbij zorgen wij ervoor dat iedere luster door ons technisch personeel vakkundig en veilig wordt ingehangen en uitgehaald aan het aanwezige ophangpunt. Wij beschikken over eigen gekeurde hijsmaterialen, bijbehorende bevestigingsmaterialen en een personenlift. Ter plaatse kunnen onze medewerkers u verder adviseren over de gewenste positie van de lusters.

Al onze medewerkers zijn RCTS gecertificeerd.

Ons technisch personeel is gewend om in kleine of grote producties mee te werken. Optioneel kunnen wij montage en demontage van u overnemen en in een offerte meenemen. U kunt er ook voor kiezen om onze medewerkers uitsluitend technische begeleiding en quality control te laten uitvoeren.

De kosten van monteren kunnen wij -op basis van uw gegevens- vooraf goed inschatten.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgium
Open chat
Heeft u ergens hulp bij nodig?
Dag, waarmee kan ik u helpen?