PortugalSpainItalyGermanFrenchDutchEnglish

Kroonluchter-frames

Kroonluchter-frames
18
apr

Frames

Technische details:

Kleur: antraciet mat
Hoogte: 3.00mtr
Breedte: 0.96mtr

Lusters in frames. Een totaal-oplossing voor omgevingen waar geen mogelijkheid is om lusters te monteren. Zijn er geen ophangpunten of de ruimte is juist te laag om een luster te monteren? U wilt toch een sfeervolle aankleding van een omgeving? Met onze kristallen lusters in luster-frames creëert u een onvergetelijke sfeer.

Binnen:
De lusters kunnen geplaatst worden langs een rode loper of midden tussen dinertafels. Een decoratie-idee is ook om de lusters langs wanden te plaatsen om zo een evenementenlocatie een luxe look & feel te geven. De frames zijn ook geschikt om op een podium te plaatsen of naast een bar.

Buiten:
De frames met hierin de luster kunnen tijdens droog weer gebruikt worden voor bijvoorbeeld een tuinfeest of buiten-evenement.

Personalisatie
De zijkanten van het luster-frame kunnen worden voorzien van boarding. Ieder lusterframe is daardoor te voorzien van een logo. Bijvoorbeeld een bedrijfslogo, een logo van een TV-programma of de initialen van een bruidspaar.

Kleuren
Standaard zijn de frames uitgevoerd in het antraciet. Hierdoor vallen de frames in een donkere ruimte niet op en lijkt de luster vrij in de ruimte te hangen. Dit geeft een unieke belevenis. Natuurlijk kunnen de frames ook in andere kleuren worden uitgevoerd om ze juist te laten accentueren. Het is ook mogelijk om de lusters in het frame van onderuit aan te lichten zodat de luster een kleur krijgt en het kristal extra gaat fonkelen.

Wilt u meer informatie over deze luster-frames? Vul hieronder uw gegevens in.

  Wij werken het liefst met professionals.
  Geeft u a.u.b. uw bedrijfsnaam op en de datum / locatie waarvoor u de lusters wenst te huren.
  Formulier buiten werking. Stuurt u een email naar info@showlight.nl

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Type luster

  Uw bericht

  [recaptcha]

  Formulier buiten werking. Stuurt u een email naar info@showlight.nl

  PortugalSpainItalyGermanFrenchDutchEnglish
  Open chat
  Hulp nodig?
  Hallo,
  Kunnen we je ergens mee helpen?