PortugalSpainItalyGermanFrenchDutchEnglish

Maria Theresa Type-MT108

Maria Theresa Type-MT108
5
mei

De paleizen van Louis XV, koning van Frankrijk, Maria Theresa, keizerin van Oostenrijk en Elisabeth Petrovna, tsarina van Rusland zijn slechts enkele voorbeelden van ruimtes die door gebruik van Maria Theresa lusters van een majesteitelijke uitstraling werden voorzien. De luster was een natuurlijke toepassing van kristal en tegen het midden van de 18e eeuw veroverde de fabrikant van deze vorm van kristallen lusters Europa. Als symbolen van artistieke waardering, goede smaak, rijkdom en adellijkheid hadden ze dezelfde prestigieuze uitstraling als edelstenen. De ateliers die deze lusters maakten kregen bestellingen voor paleizen, salons en andere luxe interieurs in de gehele wereld.

Waar de Maria Theresa luster ook werd opgehangen, het vormde een geïntegreerd decoratief onderdeel van de architectonische vormgeving en was daardoor meer dan alleen een aparte manier om een kamer te verlichten. De kroonluchter kon gemakkelijk aan elke architectuurstijl worden aangepast. Een groot aantal van ‘s werelds meest gedistingeerde gebouwen en interieurs zouden zonder hun lusters simpelweg niet dezelfde weelde uitstralen.

Maria Theresa lusters zijn zich verder blijven ontwikkelen, ongehinderd door de economische crisis die na de Eerste Wereldoorlog volgde. De fabricage ging op volle capaciteit door. Vandaag de dag vormen de Maria Theresa lusters een harmonieuze combinatie van oude glasfabricage-technieken en moderne technologie. Maria Theresa luster Type-MT-108 huren is eenvoudig. Dit type luster leent zich voor decoratie of verlichting van een tent, gala, diner, bruiloft of modeshow. De grote luster is voorzien van een steel en gekeurde harp-sluiting. De kristalsoort in deze lamp is standaard kristal. Dit kristal heeft als eigenschap dat het wat minder fonkelt dan het kristal in een zakkroonluchter. Echter zorgen de grote kristallen voor een sfeervolle beleving.

Hieronder de technische specificaties van Type-MT-108:

Specificaties

Kleur: Helder / Chrome
Hoogte: 3.00mtr
Diameter: 2.20mtr
Gewicht: 250kg
Lichtpunten: 108 x 15w
Transport: wereldwijde levering
Wilt u voor deze luster huren en een offerte ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in en vermeldt het Type luster

  Wij werken het liefst met professionals.
  Geeft u a.u.b. uw bedrijfsnaam op en de datum / locatie waarvoor u de lusters wenst te huren.
  Formulier buiten werking. Stuurt u een email naar info@showlight.nl

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Type luster

  Uw bericht

  [recaptcha]

  Formulier buiten werking. Stuurt u een email naar info@showlight.nl

  Bent u geïnteresseerd in deze kroonluchter neem dan contact met ons op via 024-6779322 of stuur een e-mail naar info@kroonluchterverhuur.nl
  Keer terug naar assortiment
  PortugalSpainItalyGermanFrenchDutchEnglish
  Open chat
  Hulp nodig?
  Hallo,
  Kunnen we je ergens mee helpen?