DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgium

Kwaliteit & Specialisme

Een kijkje behind the scenes bij Lusterverhuur. Een luster verhuren is specialisme.

Chandelierrental RCTS

14 punten systeem | 100% Quality check | Ons RCTS systeem:

Iedere luster bereikt onze opdrachtgever in uitmuntende staat en is volgens ons 14 punten systeem (RCTS) gecheckt. Een systeem waarbij schoonheid en veiligheid voorop staan. Daarnaast zijn al onze medewerkers RCTS-gecertificeerd.

RCTS staat voor Rigging, Cleaning, Transport en Service. Een product verhuren en onderhouden vergt kennis en specialisme. Een product verhuren dat uit meer dan 2000 onderdelen bestaat vergt nog meer aandacht en is bijna onmogelijk te handelen. Toch zijn wij er in geslaagd om een systeem te ontwikkelen. Vanaf het moment dat u heeft besloten een luster te huren treedt er een heel proces in werking. Zonder dat u het ziet of merkt zijn onze medewerkers gefocust op het beste resultaat voor uw opdracht. Volgens ons 14 punten systeem wordt iedere individuele luster gecontroleerd op essentiële veiligheidspunten en visuele aspecten. Naast het 14 punten systeem hanteren wij de NEN 3140 norm.

Lusterverhuur staat voor kwaliteit en veiligheid. Ons 14 punten systeem is een waarborgmerk voor het beste dat geboden kan worden.

Echt kristal. Wat is het verschil:

Kristal is gemaakt van gesmolten zand. Wanneer het kristal is gemaakt dat heeft het een loodverhouding van 5% tot 30%. Vanaf 24% loodgehalte spreken we van hoogwaardig loodkristal. Dit kristal zorgt ervoor dat lichtinval en schitterend kleurenprisma geeft. Goedkoop (glas)kristal is matter en geeft geen of amper schittering door lichtinval. Op onderstaande foto ziet u het verschil tussen het kristal dat lusterverhuur gebruikt (links) en goedkoop glaskristal (rechts):

Alle lusters die u bij lusterverhuur huurt zijn voorzien van hoogwaardig loodkristal. De GOLD collectie is zelfs voorzien van 30% loodhoudend kristal. Dit is een van de duurste en mooiste kristalsoorten ter wereld.

Chandelierrental RCTS 02
Chandelierrental RCTS 03 Scaled

Transport en Veiligheid:

Luster zijn ervoor bedoeld om op een vast punt in een vaste locatie te hangen. Een luster is er niet voor gemaakt om dagelijks getransporteerd te worden. Een luster is ook niet berekend op het regelmatig monteren en demonteren. De dure onderdelen zijn kwetsbaar en gevoelig voor externe invloeden.

Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij in staat om iedere luster zonder beschadiging te transporteren en in uw locatie te monteren. Iedere luster hangt in een veilige transportkist en is in no time te monteren aan uw ophangpunt. Mocht er onverhoopt toch een onderdeel vervangen moeten worden dat kan ons getraind personeel op locatie een reparatie uitvoeren.

Advies en Service:

Voordat u besluit een luster te huren adviseren wij u welke luster het meest geschikt is. Hierbij houden we rekening met uw wensen, toelaatbare gewichten, beschikbare hoogte en toegankelijkheid.

Onze ervaren medewerkers kunnen aan de hand van enkele korte vragen precies beoordelen welke luster(s) er geschikt zijn voor u. Binnen no time ontvangt u een overzichtelijke offerte. Wanneer u gebruikt maakt van de ontvangen offerte dan gaat ons 14 punten systeem (RCTS) lopen.

Chandelierrental RCTS 04

Privacy & geheimhouding

Er komen veel internationale gasten tijdens uw event? U verwacht koninklijk bezoek? U heeft liever niet dat anderen weten dat u een feestje geeft? U wilt de paparazzi buiten de deur houden en ook niet achteraf lucht geven van uw feestje? U privacy is bij ons in vertrouwde handen. Daar tekenen wij voor.

DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgium
Open chat
Heeft u ergens hulp bij nodig?
Dag, waarmee kan ik u helpen?