DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgium

Maria Theresa Type-MT30

Maria Theresa Type-MT30

De paleizen van Louis XV, koning van Frankrijk, Maria Theresa, keizerin van Oostenrijk en Elisabeth Petrovna, tsarina van Rusland zijn slechts enkele voorbeelden van ruimtes die door gebruik van Maria Theresa lusters van een majesteitelijke uitstraling werden voorzien. De luster was een natuurlijke toepassing van kristal en tegen het midden van de 18e eeuw veroverde de fabrikant van deze vorm van kristallen lusters Europa. Als symbolen van artistieke waardering, goede smaak, rijkdom en adellijkheid hadden ze dezelfde prestigieuze uitstraling als edelstenen. De ateliers die deze lusters maakten kregen bestellingen voor paleizen, salons en andere luxe interieurs in de gehele wereld.

Waar de Maria Theresa luster ook werd opgehangen, het vormde een geïntegreerd decoratief onderdeel van de architectonische vormgeving en was daardoor meer dan alleen een aparte manier om een kamer te verlichten. De kroonluchter kon gemakkelijk aan elke architectuurstijl worden aangepast. Een groot aantal van ‘s werelds meest gedistingeerde gebouwen en interieurs zouden zonder hun lusters simpelweg niet dezelfde weelde uitstralen.

Maria Theresa lusters zijn zich verder blijven ontwikkelen, ongehinderd door de economische crisis die na de Eerste Wereldoorlog volgde. De fabricage ging op volle capaciteit door. Vandaag de dag vormen de Maria Theresa lusters een harmonieuze combinatie van oude glasfabricage-technieken en moderne technologie. Maria Theresa luster Type-MT30 huren is eenvoudig. Dit type luster leent zich voor decoratie of verlichting van een tent, gala, diner, bruiloft of modeshow. De luster is voorzien van een ketting, safety en gekeurde harp-sluiting. De kristalsoort in deze lamp is standaard kristal. Dit kristal heeft als eigenschap dat het wat minder fonkelt dan het kristal in een zakkroonluchter. Echter zorgen de grote kristallen voor een sfeervolle beleving.

Hieronder de technische specificaties van Type-MT30:

Specificaties

Kleur: Helder / Chrome
Hoogte: 1.00mtr
Diameter: 1.00mtr
Gewicht: 20kg
Lichtpunten: 30 x 25w
Transport: wereldwijde levering


  Wilt u voor deze luster huren en een offerte ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in en vermeldt het Type luster
  Wij werken het liefst met professionals.
  Geeft u a.u.b. uw bedrijfsnaam op en de datum / locatie waarvoor u de lusters wenst te huren.  Offerte aanvragen

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Bedrijfsnaam (verplicht)

  Bedrijfsadres (verplicht)

  Datum evenement (verplicht)

  Adres locatie evenement (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  [recaptcha]


  Keer terug naar assortiment

  Date

  November 4, 2014

  Category

  Maria Theresa Kroonluchter, Middel, Normaal

  DutchFrenchGermanItalySpainPortugalBelgium
  Open chat
  Heeft u ergens hulp bij nodig?
  Dag, waarmee kan ik u helpen?